lunes, 31 de agosto de 2009

first days, new names.

Va ser la humitat aplastant que vam rebre just despres de surtir de l'avió la que em aclarir que per fi haviem arribat a Mumbai. No només la humitat sinó també les cues, el tràfic, els olors..

Quasi tothom portava la mascareta per protegir-se de la swine flu amb la qual cosa, entendre l'accent dels natius es va tornar ENCARA més dificil (per sort ja estic començant a entendre l'accent hindi, yupii).

Fora, després de cambiar els nostres euros a rupies, vam trobar-nos amb una altra primer any i un segon any que ens estaven esperant :) ho sento, encara no recorde els seus noms.
Unes 5 hores de cotxe ens quedaven per arribar finalment al campus. No obstant, no vam tindre temps per l'avorriment; des de les finestres vam poder observar els increibles paisatges de Mumbai.

El monzó ha deixat les muntanyes completament verdes. I no és un verd al que estic acostumada, sinó un color totalment nou, fresc, divertit.
Les carreteres no tenen cap ordre; es la llei de la selva, la llei del més fort. No existeixen els semàfors ni senyals de velocitat.. per a qualsevol dubte s'utilitza el claxon. Imagineu, aleshores, com deuen ser els carrers. sorollosos, gent, nens, gosos, altres animals, brutícia.

Ah, i la ciutat en si és enormus. De fet, vam trigar més d'una hora en travessar-la sencera!!!
les cases no acaben mai; algunes són grans, altres molt petites però, no hi veus quan acaben.

Després de veure totes aquestes coses per primera vegada i 5 hores després, vam arribar al campus; situat enmig de la muntanya, enmig de la selva.
Les meves companyes d'habitació ja estaven esperant-me. Són arrathia i parinita de segon any, i pearl (bostwana) de primer any.

Avui ja és el meu 4 dia ací però no va ser fins ahir quan vaig començar a recordar els noms de la gent. La majoria em resulten impronunciables encara... pero tot va millorant.

El que ja he aprés de MUCWI és que de seguida es pot montar una festa i sense massa material.
Ara mateix estem preparant la festa de benvinguda en la que podem participar fent teatre, música, cantant, ballant...


No més notícies des de India avui! Només vull afegir que ja he fet els tests de nivell (maths and english) i bueno, el de mates no ha anat del tot bé. Però ja sabeu, sóc aixi.UNA SUPER ABRAÇADA A TOTHOM!!
us estime :)

No hay comentarios:

Publicar un comentario