lunes, 14 de septiembre de 2009

És fàcil pensar que el " monsoon is over" quan veus que el campus està ple de papallones, quan te'n adones que fa dos dies que no plou.
Però en realitat només cal que ho penses per a que comence a ploure amb més i més força. El monsó és així, i així és India.

Us escric des de WADA 3 durant un dels meus "free blocks". De veritat que va genial trobar-se amb hores lliures dins de l'horari, que ja és prou dens. De nou, he fet canvi d'assignatures: enlloc de filosofia agafe alemany B (amb moltes ganes) i no agafe psicologia. Les altres es mantenen com al principi: BIOLOGY SL, SPANISH A1 HL, ENGLISH A2 HL, HISTORY HL, MATHS Studies 2 years.

Per primera vegada a la vida, atenció, us diré que m'encanten les matemàtiques que estic fent. Sí, són fàcils! i tot tot tot ho entenc a la primera!!!!!!

Història ,potser, siga la més dificil en estos moments. Estem estudiant la India en el periode de colonia britànica i la veritat és que m'encanta!

Ais, ara crec que he d'anar-me'n a llegir el llibre d'anglés, "Things fall apart".. Està molt interessant, pero encara no l'he acabat i és per a la propera classe!





1 comentario:

  1. Es molt bonic el que escrius! I m'alegra molt l'ànima llegir-te. Un bessot. Laura des de Castelló.

    ResponderEliminar