lunes, 19 de octubre de 2009



Unes setmanes desconnectada del BLOG i han pasat tantes coses que ja no sé ni com reenganxar.
Avuí, dilluns, pot ser un bon dia per a tornar a començar. Les piles venen carregades del cap de setmana però, haurem de racionalitzar la despesa energètica; farem el canvi a modo económico.

No obstant, augmenten les ganes de fer més coses i MUWCI t'incita a fer-ho.
Avui despres del College Meeting, per ejemple, m'he apuntat a una activitat d'interacció amb les comunitats del Mulshi Valley!! Consisteix en baixar una o dues vegades per setmana a visitar a la comunitat e interactuar amb els xiquets. De moment. no hem fet res pero hem veig molt il.lusionada.

Per cert, aquesta es la Enviromental Week i tot ho anem a fer relacionat amb la natura. Pel.licules totes les nits, xerrades, dinar especial i , naturalment, serem conscients i responsables amb l'enviroment*.

Avui tinc ganes d'escoltar música i de ballar; els ritmes de Bolliwood són part del dia a dia.
Cançons religioses i càntics que encara no reconec son part del meu Alarm clock. I és que porte un parell de dies despertant-me amb els cants religiosos de jo que sé quina comunitat hindú.

http://www.youtube.com/watch?v=JqlY0VOFtyA -> Us deixe el link d'una cançó que no pare de cantar. Us sonarà a tots aquells que hageu vist Slumdog Millonaire.



*Oh God, comence a estar contaminada per l'anglés-


9 dies per a Project Week

D E H L I

No hay comentarios:

Publicar un comentario